Mitt i vacker fjällmiljö!
Mitt i längdparadiset Bruksvallarna, precis vid Ljusnans strand ligger
Hotell Bruksvallsliden. Ett mysigt familjeägt hotell med 47 rum,
hemtrevlig lobby och en restaurang välkänd för sina fantastiska måltider.

Våra rum

47 enkel– och dubbelrum

 • NÄRA TILL DET MESTA
  Hotellet ligget mitt i Bruksvallarna med några minuters promenad till skidstadion och mataffär. Dessutom hittar du inredningsbutiken Vävstugan och den mysiga restaurangen Brasserie Kerstin bara ett stenkast från hotellet. Den nya sportbutiken hittar du på bottenplan av vårt hotell. Längdspår och vandringsleder tar vid precis utanför dörren. Fjällen är våra grannar.

  VAD INGÅR I PRISET?
  Följande ingår alltid om inget annat anges: sänglinne, handdukar & slutstäd. Bokar ni en längre vistelse ingår även enklare veckostäd. Halvpension med frukost och trerätters middag.

  SNABBHISTORIK
  Hotellet byggdes 1948 och drivs idag av fjärde generationen Myhr.

 • FACILITETER
  På hotellet har du som gäst fri tillgång till poolen (under vintersäsong), bastu och relax. Gratis wifi finns på alla rum och gemensamma områden. Lobbyn är hemtrevlig och rymlig och en trappa ner ligger gillestugan med bar. I anslutning till hotellet finns vallabod och de större rummen har torkskåp. Hårtork finns att låna. Vi har en elbilsladdare med två uttag, 11 kW, betalning via EasyPark. Det finns även elbilsladdare nere på Skidstadion.

  LÅNA BIL HOS OSS
  I samarbete med Berners i Östersund ger vi dig möjligheten att låna en fyrhjulsdriven elbil av märket Volkswagen ID.4 GTX. Kan lånas för max en dag i taget och utan kostnad. Bilen står utanför hotellet. Kontakta receptionen för bokning, info@bruksvallsliden.se eller 0684-20180.

Mer om hotellet:

 • RUMMEN

  Hotellet har 47 enkel- och dubbelrum i varierande prisklasser.

 • RESTAURANGEN

  Restaurangen har en vidunderlig utsikt och här njuter du den fantastiskt goda trerättersmenyn varje dag.

 • POOL & BASTU

  Det bästa efter en lång dag på fjället: ett dopp i poolen eller ett värmande bastubad.

 • AKTIVITETER

  Skidåkning, vandring, paddla, cykla, ät våffla - läs mer om vad du kan hitta på i närområdet!

 • LANDSLAGETS HOTELL

  Vi är stolta över att ha längdlandslaget på plats för sin försäsongsträning varje år. Här kan du läsa mer om vårt mer än 40-åriga samarbete!

 • VÅR HISTORIA

  "Här vill jag ha ett hotell" sa Kerstin när hon satte sig ner och vilade efter en fjällvandring, tre år senare stod det klart.

På en kulle vid Ljusnans strand ligger Hotell Bruksvallsliden, ett mysigt litet familjeägt hotell mitt i längdparadiset Bruksvallarna.