Skid- & Yogaläger i Bruksvallarna

Skid- och yogaläger

19-22 januari * 9-12 februari 2023 * 30 mars – 2 april 2023. Välkommen till Skid- & Yogaläger i Bruksvallarna, en helg i lugn och harmoni. Upptäck det bästa av två världar! Lägret vänder sig till dig som tycker om att träna i fjällmiljö med likasinnade, varvat med god mat och fin gemenskap.

Sportlov i fjällen

Sportlov i fjällen

Ta med hela familjen och bo på hotell med halvpension. På Hotell Bruksvallsliden har du närhet till det mesta du behöver; en egen miniresort mitt i fjällvärlden! Boka tre eller fyra dygn med valfritt ankomstdatum under vecka 8.

Vårskidåkning

Vårskidåkning

Upplev vårskidåkning till fjälls när den är som bäst, i Bruksvallarna och Funäsfjällen! Följ med på en inspirerande långweekend med guidade turer, makalösa vyer och underbara matupplevelser. I samarbete med Alewalds, 13-16 april.

Påsk

Påsk

Påsken i fjällen är synonym med ljuvliga vårvinterdagar, strålande solsken och skidäventyr över vita fjäll. Bo på Hotell Bruksvallsliden, tre och fyra dagar inklusive halvpension med frukost och trerätters middag. Gäller vecka 15.

Yogaretreat

Yogaretreat

Yoga- och vandringshelg i Bruksvallarna. Välkommen till en helg som vänder sig till dig som vill göra en djupdykning inom yogan och tycker om att vandra i fjällmiljö varvat med god mat, fin gemenskap och yoga. Datum för sommaren 2023 kommer.

Fjällvandrarweekend

Fjällvandrarweekend

Upplev de fantastiska höstfjällen i Bruksvallarna och Funäsfjällen! Följ med på en inspirerande vandringsweekend med guidade turer, makalösa vyer och underbara matupplevelser. Datum för 2023 kommer.

Höst

Naturfotovecka

Naturfoto i höstglöd! Under senare hälften av september är höstens färgprakt ofta som bäst, och vi försöker skapa välkomponerade ”mästerverk” både av de storslagna vyerna och i det ”lilla landskapet”. Fotoutflykter, praktisk handledning, teoripass och givande bilddiskussioner. Datum för 2023 kommer.

Yoga- & vandringsläger

Yoga- & vandringsläger

Välkommen till en långhelg med vandring och yoga i vackra Bruksvallarna! Vi yogar både inne och utomhus och vandrar på fjället i sprakande höstfärger. Vi bor på det genuina fjällhotellet Bruksvallsliden där vi äter gott, sover gott, och ”bara är” i en kravlös och rofylld miljö. Datum för 2023 kommer.

Höstlov

Höstlov

Ta med dina nära och kära på en kortvecka i vår vackra fjällvärld, som antingen står i sen höstskrud eller tidig vinter. Njut av dagarna ute och ta livet med ro.