Femhundringen

Femhundringen

Vårvintern när den är som bäst…
Bo för en femhundring!
500 kr/person i dubbelrum med frukost. Enkelrum +150 kr.
Gäller vecka 15 och 17.

Jul i fjällen

Jul i fjällen

Julen 2024 kommer bli magisk på Hotell Bruksvallsliden. Klassiskt julfirande med tomte, uppesittarkväll och julbord varvas med roliga familjeaktiviteter. Allt inramat av snötyngda granar, stora fjäll och många mil längdspår av högsta klass precis utanför dörren, som tar dig runt i hela Funäsfjällen.

Lidingöloppet i Funäsfjällen

Lidingöloppet i Funäsfjällen

Lidingöloppet i Funäsfjällen – Bruksvallarna 13 juli 2024. Välkommen till en oförglömlig löparupplevelse i vackra Bruksvallarna.

Intro till topptur

Intro till topptur

Nu finns chansen att lära sig allt det viktigaste för roligare och säkrare toppturer! En heldag med moment inom alla aspekter av toppturandet utanför lavinterräng. Kursen, som hålls av Funäsfjällens Lavinskola, utgår från Bruksvallarnas Sportcenter. Boka boende på Hotell Bruksvallsliden eller bara måltidspaket. Toppturskurs för alla Intresserad av topptur men vill lära dig mer? Då […]

Boendepaket lavinkurs

Boendepaket lavinkurs

I vinter erbjuder Funäsfjällens Lavinskola flera kurstillfällen i Bruksvallarna, med utgångspunkt från hotellet och Bruksvallarnas Sportcenter. Kurserna bokar du separat på lavinskola.se. Boende med frukost, lunchpaket och middag bokar du på denna sida. Kurstillfällen SVELAV Friåkning 1 I vinter har vi ett nytt samarbete med Funäsfjällens Lavinskola. Med utgångspunkt från hotellet och Bruksvallarnas Sportcenter kommer […]

Skateveckor

Skateveckor

Skateveckor i Bruksvallarna! I april är snön som bäst för skateskidåkning. Ofta finns lager av skare som förvandlar hela fjällvärlden till en lekplats för skatetåkare. På turerna varierar vi mellan småkuperad terräng med inslag av skog och myrar och åkning på öppna fjällvidder.

Turveckor med dagsturer

Turveckor med dagsturer

Turåkning med dagsturer i vackra Bruksvallarna. 12 februari – 28 mars. En idealisk utgångspunkt för dagsturer i Härjedalens fjällvärld. Här finns både reparerade fjällspår och oändligt med orörda snövidder.

Nyår på Liden

Nyår på Liden

Fira in det nya året med härliga dagar till fjälls. Njut av dukat bord och ta till vara på dagarna ute. På nyårsafton serveras en underbar 4-rätters supé med lokala råvaror och mycket kärlek. Boka tre dygn eller mer, från 28 december 2024.

Skid- & Yogaläger i Bruksvallarna

Skid- och yogaläger

Välkommen till Skid- & Yogaläger i Bruksvallarna, en helg i lugn och harmoni. Upptäck det bästa av två världar! Lägret vänder sig till dig som tycker om att träna i fjällmiljö med likasinnade, varvat med god mat och fin gemenskap.