Skid- & Yogaläger i Bruksvallarna

Skid- och yogaläger

Välkommen till Skid- & Yogaläger i Bruksvallarna, en helg i lugn och harmoni. Upptäck det bästa av två världar! Lägret vänder sig till dig som tycker om att träna i fjällmiljö med likasinnade, varvat med god mat och fin gemenskap.

Vårskidåkning

Vårskidåkning

Upplev vårskidåkning till fjälls när den är som bäst. En inspirerande långweekend i Bruksvallarna med guidade turer, makalösa vyer och underbara matupplevelser.

Påsk

Påsk

Påsken i fjällen är synonym med ljuvliga vårvinterdagar, strålande solsken och skidäventyr över vita fjäll. Bo på Hotell Bruksvallsliden, tre och fyra dagar inklusive halvpension med frukost och trerätters middag. Gäller vecka 14.

Höstfotovecka

Höstfotovecka

Naturfoto i höstglöd! Under senare hälften av september är höstens färgprakt ofta som bäst, och vi försöker skapa välkomponerade ”mästerverk” både av de storslagna vyerna och i det ”lilla landskapet”. Fotoutflykter, praktisk handledning, teoripass och givande bilddiskussioner. 17-24 september 2023

Fjällvandrarweekend

Fjällvandrarweekend

Upplev de fantastiska höstfjällen i Bruksvallarna och Funäsfjällen! Följ med på en inspirerande vandringsweekend med guidade turer, makalösa vyer och underbara matupplevelser. 7-10 september 2023.

Yogaretreat

Yogaretreat

Välkommen till en långhelg med yoga och vandring i de vackra Härjedalsfjällen. Begränsade platser, boka nu!
27-30 juli och 21-24 september.