Familjeweekend

TORSDAG – SÖNDAG    |   v.2 & v.6    |   fr. 2 760 :- /vuxen

 • DAGS FÖR EN HELG PÅ HOTELL?


  Ta med hela familjen upp till fjälls och njut av skidåkning och utomhusaktiviteter! Bruksvallarna är ett perfekt resmål när ni vill komma bort en liten stund, och under vecka 2 och 6 har vi rabatterade priser speciellt för barnfamiljer.

 • Skida över fjäll och snö....

  ...här finns spår och leder för alla

  Efter en dag i spåren med fantastiska skidupplevelser som ger energi och oförglömliga minnen, vad kan vara bättre än att avsluta dagen med ett bad i vår lilla pool? Hotellet har även bastu i anslutning till poolen, och dessutom ett minigym. För de barn som fortfarande har energi kvar att göra av med rekommenderas några matcher runt pingisbordet, efter det brukar de flesta sova gott om natten.
 • Liten men mysig!

  Hotellets pool är inte den största men den är väldigt uppskattad, speciellt bland våra yngre besökare. Mysfaktorn hamnar direkt i topp när de plaskar runt i det varma vattnet efter en lång dag utomhus.

 • Hotellboende

  Stora rum med härlig utsikt

  Ni bor i våra största rum som har pentry, torkskåp, tv, wifi och två extrabäddar i bäddsoffa. Är ni fler än fyra eller vill ha mer utrymme finns möjlighet att boka två rum och öppna dörren emellan. Frukost och 3-rätters middag ingår och det går också bra att köpa till lunchpaket som förbereds vid frukosten.

Bokning

.

Sök till vänster efter de datum som passar er. 

I paketpriset ingår:

– del i dubbelrum (pentryrum)
– halvpension med frukost och 3-rätters middag
– sänglinne och handdukar
– slutstädning
– tillgång till pool, bastu och minigym

Barnrabatter:

0-2 år: gratis
3-7 år: 75 % rabatt
8-14 år: 50 % rabatt

Om du bokar online anger du antalet vuxna och skriver i meddelandet antalet barn och vilken ålder de har, så lägger vi till det efteråt.

Välkomna!Vid frågor kontakta Hotell Bruksvallsliden på 0684 - 201 80 eller info@bruksvallsliden.se