För grupper

Välkommen med din förening eller grupp!

På Hotell Bruksvallsliden i Bruksvallarna har vi tagit emot grupper sedan många år tillbaka. Vare sig det är vandringshelg, yogaretreat, träningsläger eller fotovecka så kan vi erbjuda bekvämt boende och god mat i en fantastisk fjällmiljö. Ta gärna kontakt med oss så ser vi till att skräddarsy ett upplägg som passar just er.

Vi har sedan hösten -22 en sportbutik med uthyrning på hotellet – Bruksvallarnas Sportcenter. Det ökar möjligheterna ytterligare för en riktigt bekväm och på samma gång äventyrlig vistelse i Bruksvallarna med omnejd. Här kan man hyra cyklar och vandringskängor och mycket annat, eller köpa det man behöver av utrustning och kläder. Behöver ni färdledare kan vi ordna med det. Det finns även möjlighet att prova på att fiska i dammen utanför eller prova ut de bästa trail-skorna. Fjällen och alla möjligheter att avnjuta naturen på skönaste sätt hittar du – ja just det, precis utanför hotelldörren.

På hotellet erbjuds frukostbuffé och rejäl trerätters middag. Det finns även möjlighet att packa lunchpaket från frukostbuffén och få med varm dryck i termos. Ett stenkast härifrån finns Brasserie Kerstin med lunch, fika och riktig god à la carte-meny. Livsmedelsbutiken Stigmyhrs finns också på kort gångavstånd från hotellet, liksom en trevlig present- och inredningbutik, Vävstugan. På toppen av Kariknallen ovanför Bruksvallarna ligger våffelstugan Knallen, som är ett uppskattat utflyktsmål. 

Här finns goda träningsmöjligheter för träningsgrupper, och på hotellet finns pool och bastu och ibland möjlighet att boka in sig på massagebehandling för den som önskar. Gym finns i byn. 

Vi välkomnar både större och mindre sällskap/grupper som uppskattar ett trevligt boende med god mat, vacker natur och goda möjligheter till rekreation och träning. 

Kontakta oss idag om din gruppförfrågan och övriga frågor. Välkommen!

0684-201 80
info@bruksvallsliden.se