Packat & klart!

Vinter & Vår, Sommar och Höst

Här hittar du alla paketerbjudanden, från vinterns skidpaket till sommarens yoga- och vandringsläger eller höstens fotokurs. Du hittar även boende till de skid-, cykel- och löptävlingar som hålls i vårt område. Läs mer om varje paket eller skicka ett mail eller ring om du har frågor.

Vinter & Vår

VITA VIDDER, KLAR LUFT & SKIDÅKNING I ALLA FORMER

Vi älskar vintern och vi vill dela med oss av allt det fina vi har omkring oss. Här hittar du paketerbjudanden som vi tagit fram i samarbete med andra aktörer men även våra egna tips på vad du kan hitta på.

Är det skidåkning och träning som är i fokus kan Vasaloppslägret eller vårt populära Skid- & Yogaläger vara något för dig; två helt olika läger men båda med kunniga och inspirerande ledare och fokus på välbefinnande och träning. För familjen har vi familjeweekend med specialpris vecka 2 och 6, eller varför inte slå på stort och fira nyår i Bruksvallarna! Till våren när dagarna är långa och solen står högt kan vi rekommendera vårskidåkning med Alewalds - en härlig weekend med guidade turer, eller varför inte boka påsken redan idag!

VINTERNS PAKETERBJUDANDEN

 • Vårskidåkning med Alewalds

  Vårskidåkning med Alewalds

  fr. 4 700 kr/person

  Vårskidåkning är skidåkning utan gränser, under den finaste perioden när solen står högt och dagarna är långa. Korta eller långa heldagsturer på turskidor eller skateskidor bäddar för fantastiska skidupplevelser som ger energi och oförglömliga minnen. I priset ingår boende med helpension, yoga, kvällsaktiviteter & färdledare på alla turer.

 • Skid- & yogaläger

  Skid- & yogaläger

  fr. 5 495 kr/person

  Vi blandar det bästa av två världar!
  Yogan gör dig rörligare och mer närvarande för utveckling i skidspåret. Lägret vänder sig till dig som tycker om att träna i fjällmiljö med likasinnade varvat med god mat och fin gemenskap. I priset ingår kursavgift och boende med helpension. Inga speciella förkunskaper krävs.

 • Sportlovspaket

  Sportlovspaket

  vecka 8-10

  Äventyr och härliga naturupplevelser väntar! Ta med hela familjen och bo på hotell med halvpension. På Hotell Bruksvallsliden har du närhet till det mesta du behöver; en egen miniresort mitt i fjällvärlden! Frukost, 3-rätters middag, sänglinne och handdukar ingår.

 • Påsk i Västra*

  Påsk i Västra*

  fira påsken i fjällen!

  Nu är tiden på vinterhalvåret då vi tillbringar många och långa dagar på fjället eller i backen, och njuter av solen som efter vintern nu tittar fram allt längre om dagarna. I priset ingår del i dubbelrum, frukost, 3-rätters middag, sänglinne, handdukar och slutstädning.

  *Västra är en förkortning av "västra Härjedalen" som lokalbefolkningen använder när man talar om Funäsfjällsområdet

 • Vasaloppsläger

  Vasaloppsläger

  December 2020

  Ska du åka Vasaloppet och behöver slipa tekniken? Anmäl dig till Vasaloppsläger med Mattias Svahn - officiell Vasaloppscoach och långloppsspecialist. På plats finns även specialister från Fischer med de senaste testskidorna och -pjäxorna. Välkommen till en helg med fullt fokus på skidåkning och skidteknik!

Sommartider!

PLANERA INFÖR SOMMAREN 2020 REDAN NU
 • Ta med familjen till fjälls i sommar!

  STUGA ELLER LÄGENHET FRÅN 740 KR/DYGN (veckopris: 4 970 kr)

  Sommaren i fjällen är något alldeles extra, det är både uppfriskande och välgörande. Boka in några dagar hos oss i våra mysiga stugor och lägenheter med fyra eller sex bäddar. De flesta av stugorna och lägenheterna är husdjurstillåtna så även de fyrfota vännerna kan följa med på sommarsemestern!
  Boka stuga eller lägenhet i sommar
 • Sommaryoga & Vandring

  30 JULI - 2 AUGUSTI 2020

  Välkommen till en helg som vänder sig till dig som tycker om – eller tror dig tycka om – att vandra i fjällmiljö varvat med god mat, fin gemenskap och yoga. Inga speciella förkunskaper krävs vare sig i vandringskängorna eller på yogamattan, men du ska känna att en dagsvandring på ca 15 kilometer känns vänligt och fint.
  LÄS MER

CYKEL- & LÖPTÄVLINGAR

Utmana dig själv och anmäl dig till ett lopp i fantastisk fjällterräng. Du kommer att befinna dig på historisk mark med de finaste vyerna, trampade i generationer av samer genom alla tider. Boende med helpension hittar du på Hotell Bruksvallsliden. Vi har även cykeltvätt och annat smått och gott för att förenkla för våra träningsglada gäster. Välkomna!

 • Forbondeloppet

  Forbondeloppet

  Juli

  En tävling för dig som vill ha en utmaning i fantastisk fjällterräng. Här finns stigarna, gångna och sprungna av djur och människor i generation efter generation. Boende hittar du på Hotell Bruksvallsliden.

 • Fjällturen

  Fjällturen

  Juli

  Sveriges vackraste MTB-lopp! Sommarens höjdpunkt och stora cykelfest i härlig fjällmiljö. Två tävlingsdagar och aktiviteter under en hel vecka. Boende hittar du på Bruksvallsliden.

 • Ramundberget Trail

  Ramundberget Trail

  juli

  Sveriges vackraste mtb-lopp! Sommarens höjdpunkt och stora cykelfest i härlig fjällmiljö. Två tävlingsdagar och aktiviteter under en hel vecka. Boende hittar du på Bruksvallsliden.

Höst 2020

KLARA FÄRGER, REN LUFT, FJÄLLEN I HÖSTSTKRUD

Hösten är mångas favorittid i fjällen, den klara luften och de vackra färgerna lockar fjällvandrare hit år efter år. Det finns många olika sätt att uppleva de fantastiska fjäll och makalösa vyer som omger oss här i Bruksvallarna. Vi har i samarbete med några lokala aktörer tagit fram några paketförslag med några riktiga pärlor!

Häng med på vår fjällvandrarweekend med kunniga och inspirerande guider, där vi lär oss om fjällens flora och fauna, samernas livsstil och årstidernas växlingar. Vill du prova en annorlunda kombination kör vi för andra året i rad Yoga- & Vandringshelg med lugn och harmoni i fokus. För dig som är fotointresserad arrangerar vi tillsammans med naturfotograf Mats Ricklund en veckas fotokurs med fokus på fjällnaturens utmaningar och möjligheter. Under höstlovet har vi paketpris för hela familjen, passa på att varva ner och ladda batterierna inför vintern.
 • Naturfotovecka i höstglöd

  Naturfotovecka i höstglöd

  13-20 september 2020

  En veckas fotokurs med dagliga fotoutflykter till varierande naturtyper. Vi får praktisk handledning i hur vi tacklar olika motiv på fjället och på kvällarna kör vi teoripass och fördjupar oss i givande bilddiskussioner.

 • Fjällvandrarweekend

  Fjällvandrarweekend

  September

  En härlig weekend i fjällvandringens tecken med god mat och skön sömn! Följ med vår inspirerande färdledare som tar er med till de vackraste platserna, upplev underbara vyer, fantastiska höstfärger, frisk fjälluft och god mat.

 • Höstlovspaket

  Höstlovspaket

  vecka 44

  Ta med hela familjen en vecka eller några dagar till vår vackra fjällvärld, njut av dagarna ute och ta livet med ro. I paketpriset ingår boende med halvpension och lunchpaket, sänglinne, handdukar och slutstädning.

 • Yoga- & Vandringshelg

  Yoga- & Vandringshelg

  27-31 AUGUSTI 2020

  Upptäck fjällen och hitta lugnet! Vi vandrar på fjället i sprakande färger och yogar både inne och utomhus. Vi loggar ut från alla måsten och prestationer och loggar in i oss själva.

Vad ingår i priset?

I alla paket ingår boende med halvpension, det vill säga du njuter av en härlig frukost och middagsbuffé på hotellets restaurang varje dag. Lunchpaket att ta med sig ut gör man själv under frukosten. Handdukar, sänglinne och slutstädning vid avresa ingår alltid. Du har även fri tillgång till hotellets relax, minigym och bastu - en skön avslutning efter en lång dag på fjället!