Packat & klart

Läs mer om våra paketerbjudanden och hitta något som passar dig!
 • Vårerbjudande: hotellpaket inkl halvpension

  från 950 kr/person och dygn

  Ta med familjen upp till fjälls och njut av skidåkning och utomhusaktiviteter, avsluta dagarna med bad i vår lilla pool. I priset ingår del i dubbel/ två-bädds rum, frukostbuffé och 3-rätters middagsbuffé, sänglinne och handdukar samt slutstäd. Några utvalda veckor kan du boka hotellpaketet till reducerat pris: 950 kr/person och dygn, valfri ankomstdag. Dessutom fina barnrabatter för de minsta. Priset gäller minst tre dygn.

  Erbjudandet gäller vecka 11, 13-14 och 17.
  Boka här
 • Vårskidåkning med Alewalds

  från 4.700 kr del i dubbelrum med helpension

  UPPLEV VÅRSKIDÅKNING TILL FJÄLLS, NÄR DEN ÄR SOM BÄST I BRUKSVALLARNA & FUNÄSFJÄLLEN.

  Vårskidåkning är skidåkning utan gränser, under den finaste perioden när solen står högt och dagarna är långa. Korta eller långa heldagsturer på turskidor eller skateskidor bäddar för fantastiska skidupplevelser som ger energi och oförglömliga minnen. Yoga, kvällsaktiviteter & färdledare på alla turer.
  Välkommen till Funäsfjällen och riktiga fjäll!
  Boka HÄR
 • Påsk i Västra*

  från 1100 kr/person och dygn

  Nu är tiden på vinterhalvåret då vi tillbringar många och långa dagar på fjället eller i backen, och njuter av solen som efter vintern nu tittar fram allt längre om dagarna.

  I priset ingår del i dubbelrum/tvåbäddsrum, frukostbuffé, trerätters middagsbuffé, sänglinne, handdukar och slutstädning.

  *Västra är en förkortning av "västra Härjedalen" som lokalbefolkningen använder när man talar om Funäsfjällsområdet
  Boka här

Sommar och höst

Fjällvandra, cykla, träna eller delta i några av alla andra aktiviter som anordnas i Bruksvallarna!
 • Sommaryoga- och vandring

  YOGA- & VANDRINGSHELG 8-11 AUGUSTI

  En helg som vänder sig till dig som tycker om – eller tror dig tycka om –
  att vandra i fjällmiljö varvat med god mat, fin gemenskap och yoga. Inga
  speciella förkunskaper krävs vare sig i vandringskängorna eller på
  yogamattan.

  Pris från 4 695 kr/person inkl helpension
  Läs mer här
 • Ta med familjen till fjälls i sommar

  Stuga /lägenhet 4 bäddar , Stuga 6 bäddar

  Sommaren i fjällen är något uppfriskande och välgörande. Boka in några dagar hos oss i våra mysiga stugor och lägenheter med 4-6 bäddar. Dom flesta av stugorna och lägenheterna är husdjurstillåtna så även dom fyrfota vännerna kan följa med och tex. dela en våffla eller två på Bruksvallarnas toppstuga Knallen.
  Boka stuga eller lägenhet i sommar
 • Forbondeloppet, juli. Ett landsvägslopp i två länder

  Med fem års lyckade MTB satsningar från Fjällturen i Funäsdalen, utökar nu organisationen inför 2018, med ett häftigt motionslopp på landsväg. ForbondeLoppet kommer gå i fäders spår till Röros, efter sagolikt fina vägar, och vyer som etsar sig fast på näthinnan, liksom systerloppet Fjällturen MTB. Första året blir det två sträckor, en på 60 km och en på ca 160 km, samt om man vill teamkörning så kan man anmäla lag från 5 upp till 30 cyklister. Starten för båda loppen är på riksgränsen i Vauldalen, och målgång i Ramundberget.
  Maila oss för mer info
 • Upptäck fjällen och hitta lugnet

  YOGA- OCH VANDRINGSLÄGER 29 AUGUSTI - 1 SEPTEMBER

  Välkommen till en långhelg med vandring och yoga i vackra Bruksvallarna! Vi yogar både inne och utomhus och vandrar på fjället i sprakande höstfärger - vi loggar ut från alla måsten och prestationer och loggar in till oss själva.

  Pris från 3 495 kr/person inkl helpension

  Läs mer här
 • Fjällturen Sveriges vackraste MTB lopp, juli

  Välkomna till Sveriges vackraste MTB lopp - sommarens höjdpunkt och stora cykelfest i fjällmiljö! Fjällturen är ett mtb-lopp i Funäsfjällen som passar alla. En cykeltävlingen för såväl elit som ungdom och motionärer. Två tävlingsdagar och aktiviteter under en hel vecka. Vi räknar med 1000 starter under helgen och hoppas på att få se dig på startlinjen.
  Maila oss för mer info
 • Ramundberget Trail, juli

  En tävling för dig som vill ha en utmaning i fantastisk fjällterräng. Du kommer att befinna dig på historisk mark med de finaste vyerna, det har samerna gjort genom alla tider. Årets upplaga kommer att ha distanserna 15 k & 25 K samt Mickelinas Trail som är barnens lopp. Det samiska ordet för trail är gieje. Här finns stigarna, gångna och sprungna av djur och människor i generation efter generation och de mest oslagbara fjällvyerna. Välkommen!
  Maila oss för mer info

Bruksvallarna Game Fair, Augusti

I mässpaketet ingår del i dubbelrum under två dygn, frukost, gästabud, entré 2 dagar samt show på lördagkväll

Välkommen till Bruksvallarna Game Fair Fritidsmässa i Bruksvallarna, Funäsfjällen Bruksvallarna Game Fair är samlingsplatsen för dig som gillar natur och friluftsliv. Här samlas utställare, föreläsare och intresserade från hela landet för fullspäckade dagar med jakt, fiske, mat, kurser, hantverk, terrängfordon och uppvisningar.
Maila oss för mer info
 • Naturfotovecka, September med Mats Ricklund

  7 dygn del i dubbelrum inkl helpension och kurs 7 dagar

  För fjortonde året bjuder Mats Ricklund in till höstfotovecka på Liden. Under senare delen av september är höstens färgprakt ofta som vackrast. Tillsammans försöker ni skapa väl komponerade "Mästerverk" av de storslagna vyerna och av det lilla landskapet ( macro). Dagligen ger ni er ut på fotoutflykter i varierande natur, varvat med teoripass, praktiska tips och givande diskussioner kring bilder. En inspirerande fotografisk samvaro i härlig härjedalsk fjällmiljö samt underbara kulinariska upplevelser väntar!
  Maila oss för mer info
 • Fjällvandring med Alewalds, September

  Del i dubbelrum ink helpension, ex. resa

  Vandringar med färdledare som tar er med till de vackraste platserna. Underbara vyer, fantastiska höstfärger, frisk fjälluft och god mat. Ankomst på torsdag eftermiddag, del i dubbelrum 3 dygn inkl. halvpension m 3-rätters middag och lunchpaket. 2 heldagsturer samt en halvdagstur. Färdledare på alla turer. Yoga fredag och lördag kväll för er som vill. En härlig weekend i fjällvandringens tecken med god mat och skön sömn.
  Maila oss för mer info
 • Höstlovspaket

  Del i dubbelrum inkl frukost, lunch & 2-rätters middag.

  Ta med dina nära och kära till vår vackra fjällvärld som antingen är i sen höstskrud eller tidig vinter. Njut av dagarna ute och ta livet med ro. Denna tid på året är läge för nedvarvning och tid till eftertanke. Vi serverar god frukostbuffé och lunch, senare på kvällen serveras det en 2-rätters middagsbuffé. Allt ingår i priset. Notera antalet barn och ålder vid bokning så återkommer vi med pris.
  Maila oss för mer info

Vinter igen!

VAR UTE I GOD TID OCH PLANERA VINTERSÄSONGEN 2019/2020 REDAN NU!
 • Garanterad längdskidåkning oktober 2019

  Säsongsstart

  Tack vare projektet "Sparad snö" kan Bruksvallarna garantera 6 km längdskidåkning redan i oktober 2019. Första gången vi kunde garantera skidåkning var 13/10 2017, då vi la ut sparad snö. Detta slog väl ut och vi kunde erbjuda bra längdskidåkning och träningsmöjligheter långt före många andra anläggningar. Vill du vara säker på att få några mil i benen tidigt på säsongen, boka in dig hos oss.
  Lämna intresseanmälan

Sverigepremiär Bruksvallsloppet i november 2019

Skicka gärna en bokningsförfrågan inför 2019


Bruksvallarna är synonymt med tidig snö och första skidåkningen för många och även till vintern sker den svenska längdpremiären i Funäsfjällen. Med lång historik har tävlingsupptakten gått i den klassiska skidorten Bruksvallarna, närmare bestämt i 30 år. De nya tävlingsbanorna är homologiserade och delar av dem, bland annat sprintbanan kommer att få sparad snö redan i mitten av oktober. Vi är laddade för en ny säsong, vi som älskar skidåkning! Varmt välkomna! Läs mer på >>>Bruksvallsloppet 16-18 november
Förfrågan om boende till Bruksvallsloppet 2019
 • Skid & Yogaläger

  Del i dubbelrum inkl. helpension och kursavgift

  Vi blandar det bästa av två världar!
  Yogan gör dig rörligare och mer närvarande för utveckling i skidspåret. Lägret vänder sig till dig som tycker om att träna i fjällmiljö med likasinnade varvat med god mat och fin gemenskap. Inga speciella förkunskaper krävs.

  Du kan välja mellan fyra olika helger från december till mars, exakta datum kommer framöver.

  Skicka en intresseanmälan
 • Ta chansen att träna innan jullovet

  Pris fr.750 kr / dygn & person del i dubbelrum inkl frukost, lunch, 2-rätters middag.

  Under v 50 har du möjlighet att njuta av över 40 km preparerade längdspår, klassiskt och skate. Innan frukost mjukstartar du kroppen med egen yoga i vår enkla yogalokal där bolster, mattor, filtar och meditationskuddar finns till förfogande. Eftermiddagsträningen sköter du i vårt lilla gym där vi har fria vikter, step-up bräda, hopprep, cyklar och roddmaskin. När du är klar för dagen sätter du dig i bastun och tar sen en svalkande dusch. I priset ingår frukost, lunch och 2-rätters middag, del i dubbelrum samt slutstäd. Vad som inte ingår men går att hyra och köpa till är sänglinnen, handdukar och spårkort.
  Boka boende under v 50
 • Nyårsafton på Hotell Bruksvallsliden

  fr. 935 kr/person & dygn inkl 3-rätters nyårssupé

  Fira in det nya året med härliga dagar till fjälls. Njut av dukat bord och ta till vara på dagarna ute. På nyårsafton tillagar vår kock Richard en underbar 3-rätters supé med lokala råvaror och mycket kärlek. I priset ingår del i dubbelrum, frukost och 3-rätters middag samt 3-rätters nyårssupé. Sänglinne och handdukar samt slutstäd ingår också. Vi ser fram emot att få starta det nya året med just er! Välkomna!
  Förfrågan om nyår på Bruksvallsliden

Bruksvallarna Nordic Ski Marathon 5 januari 2020

Weekend del i DR inkl halvpension

Långlopp i dalgången Bruksvallarna & Ramundberget Länge har tanken och viljan funnits att arrangera ett riktigt fint långlopp i den klassiska skidterrängen runt Bruksvallarna & Ramundberget. Nu är det verklighet. I år arrangeras fjärde upplagan. Vi ses på startlinjen trettondedag jul. Seedningsgrundande till både Tjejvasan & Vasaloppet. Topsport i Bruksvallarna erbjuder inför loppet gratis genomgång av utrustning, teknik och vallakurs. Tävlingen kommer att gå på en varvbana på ca 21km med start i Bruksvallarna via 4motion-spåret till Ramundberget. Runt 5km slingan och tillbaka till Bruksvallarna via SunMaidspåret. En fin långloppsbana med lätt kupering där man väljer att åka ett varv eller två, 21 km eller 42 km. Läs mer om loppet här >>>Bruksvallarna Nordic Ski Marathon
Lämna intresseanmälan