Packat & klart!

Vinter & Vår, Sommar & Höst

Här hittar du alla paketerbjudanden, från vinterns skidpaket till sommarens yoga- och vandringsläger eller höstens fotokurs. Du hittar även boende till de skid-, cykel- och löptävlingar som hålls i vårt område. Läs mer om varje paket eller skicka ett mail eller ring om du har frågor.

Sommartider!

SNART ÄR SOMMAREN HÄR!
 • YOGARETREAT
  11-14 augusti 2022

 • Ta med familjen till fjälls i sommar!

  STUGA ELLER LÄGENHET FRÅN 750 KR/DYGN

  Sommaren i fjällen är något alldeles extra, det är både uppfriskande och välgörande. Boka in några dagar hos oss i våra mysiga stugor och lägenheter med fyra eller sex bäddar. De flesta av stugorna och lägenheterna är husdjurstillåtna så även de fyrfota vännerna kan följa med på sommarsemestern!
  Boka stuga eller lägenhet i sommar

CYKEL- & LÖPTÄVLINGAR

Utmana dig själv och anmäl dig till ett lopp i fantastisk fjällterräng. Du kommer att befinna dig på historisk mark med de finaste vyerna, trampade i generationer av samer genom alla tider. Boende med helpension hittar du på Hotell Bruksvallsliden. Vi har även cykeltvätt och annat smått och gott för att förenkla för våra träningsglada gäster. Välkomna!

 • Forbondeloppet

  Forbondeloppet

  Juli

  En tävling för dig som vill ha en utmaning i fantastisk fjällterräng. Här finns stigarna, gångna och sprungna av djur och människor i generation efter generation. Boende hittar du på Hotell Bruksvallsliden.

 • Fjällturen

  Fjällturen

  Juli

  Sveriges vackraste MTB-lopp! Sommarens höjdpunkt och stora cykelfest i härlig fjällmiljö. Två tävlingsdagar och aktiviteter under en hel vecka. Boende hittar du på Bruksvallsliden.

 • Ramundberget Trail

  Ramundberget Trail

  juli

  Sveriges vackraste mtb-lopp! Sommarens höjdpunkt och stora cykelfest i härlig fjällmiljö. Två tävlingsdagar och aktiviteter under en hel vecka. Boende hittar du på Bruksvallsliden.

Höst

KLARA FÄRGER, REN LUFT, FJÄLLEN I HÖSTSTKRUD

Hösten är mångas favorittid i fjällen, den klara luften och de vackra färgerna lockar fjällvandrare hit år efter år. Det finns många olika sätt att uppleva de fantastiska fjäll och makalösa vyer som omger oss här i Bruksvallarna. Vi har i samarbete med några lokala aktörer tagit fram några paketförslag med några riktiga pärlor!

Häng med på vår fjällvandrarweekend med kunniga och inspirerande guider, där vi lär oss om fjällens flora och fauna, samernas livsstil och årstidernas växlingar. Vill du prova en annorlunda kombination kör vi ett par olika Yoga- & Vandringshelger med lugn och harmoni i fokus. För dig som är fotointresserad arrangerar vi tillsammans med naturfotograf Mats Ricklund en veckas fotokurs med fokus på fjällnaturens utmaningar och möjligheter. Under höstlovet har vi paketpris för hela familjen, passa på att varva ner och ladda batterierna inför vintern.
 • Fjällvandring med Alewalds

  Fjällvandring med Alewalds

  22-25 september 2022

  En härlig weekend i fjällvandringens tecken med god mat och skön sömn! Följ med vår inspirerande färdledare som tar er med till de vackraste platserna, upplev underbara vyer, fantastiska höstfärger, frisk fjälluft och god mat.

 • Naturfotodagar i Bruksvallarna

  Naturfotodagar i Bruksvallarna

  18-25 september 2022

  En veckas fotokurs med dagliga fotoutflykter till varierande naturtyper. Vi får praktisk handledning i hur vi tacklar olika motiv på fjället och på kvällarna kör vi teoripass och fördjupar oss i givande bilddiskussioner.

 • Höstlovspaket

  Höstlovspaket

  vecka 44

  Ta med hela familjen en vecka eller några dagar till vår vackra fjällvärld, njut av dagarna ute och ta livet med ro. I paketpriset ingår boende med halvpension och lunchpaket, sänglinne, handdukar och slutstädning.

Vinter 2022/2023

DAGS ATT BÖRJA PLANERA REDAN NU!

Vi älskar vintern och vi vill dela med oss av allt det fina vi har omkring oss. Här hittar du paketerbjudanden som vi tagit fram i samarbete med andra aktörer men även våra egna tips på vad du kan hitta på.

Är det skidåkning och träning som är i fokus kan Vasaloppslägret eller vårt populära Skid- & Yogaläger vara något för dig; två helt olika läger men båda med kunniga och inspirerande ledare och fokus på välbefinnande och träning. För familjen har vi familjeweekend med specialpris vecka 2 och 6, eller varför inte slå på stort och fira nyår eller påsk i Bruksvallarna!

 • VASALOPPSLÄGER
  10-13/11 2022


 • SKID- & YOGALÄGER
  JANUARI,FEBRUARI & MARS 2023


 • SPORTLOVSPAKET
  VECKA 7-10, 2023

Vad ingår i priset?

I alla paket ingår boende med halvpension, det vill säga du njuter av en härlig frukost och middagsbuffé på hotellets restaurang varje dag. Lunchpaket att ta med sig ut gör man själv under frukosten. Handdukar, sänglinne och slutstädning vid avresa ingår alltid. Du har även fri tillgång till hotellets relax, minigym och bastu - en skön avslutning efter en lång dag på fjället!