• Ta chansen att träna innan jullovet

  Pris fr.750 kr / dygn & person del i dubbelrum inkl frukost, lunch, 2-rätters middag.

  Under v 50 har du möjlighet att njuta av över 40 km preparerade längdspår, klassiskt och skate. Innan frukost mjukstartar du kroppen med egen yoga i vår enkla yogalokal där bolster, mattor, filtar och meditationskuddar finns till förfogande. Eftermiddagsträningen sköter du i vårt lilla gym där vi har fria vikter, step-up bräda, hopprep, cyklar och roddmaskin. När du är klar för dagen sätter du dig i bastun och tar sen en svalkande dusch. I priset ingår frukost, lunch och 2-rätters middag, del i dubbelrum samt slutstäd. Vad som inte ingår men går att hyra och köpa till är sänglinnen, handdukar och spårkort.
  Boka boende under v 50
 • Nyårsafton på Hotell Bruksvallsliden

  fr. 895 kr / person & dygn inkl 3-rätters nyårssupé

  Fira in det nya året med härliga dagar till fjälls. Njut av dukat bord och ta till vara på dagarna ute. På nyårsafton tillagar vår kock Richard en underbar 3-rätters supé med lokala råvaror och mycket kärlek. Det blir underhållning med Kire Ljung så långt in på natten som det är lovligt. Nyårsfirandet går att boka från den 28/12. I priset ingår del i dubbelrum, frukost och 3-rätters middag samt 3-rätters nyårssupé. Sänglinne och handdukar samt slutstäd ingår också. Vi ser fram emot att få starta det nya året med just er! Välkomna!
  Boka Nyårsfirande på Lia
 • Bruksvallarna Nordic Ski Marathon 6/1 2018

  Weekend del i DR inkl halvpension, från 750 kr / dygn /pers (startavg ingår ej)

  Långlopp i dalgången Bruksvallarna & Ramundberget Länge har tanken och viljan funnits att arrangera ett riktigt fint långlopp i den klassiska skidterrängen runt Bruksvallarna & Ramundberget. Nu är det verklighet. I år arrangeras andra upplagan. Vi ses på startlinjen trettondedag jul. Seedningsgrundande till både Tjejvasan & Vasaloppet. Topsport i Bruksvallarna erbjuder inför loppet gratis genomgång av utrustning, teknik och vallakurs. Läs mer här >>>Topsport Nordic Ski Marathon vecka Tävlingen kommer att gå på en varvbana på ca 21km med start i Bruksvallarna via 4motion-spåret till Ramundberget. Runt 5km slingan och tillbaka till Bruksvallarna via SunMaidspåret. En fin långloppsbana med lätt kupering där man väljer att åka ett varv eller två, 21 km eller 42 km. Anmäl dig till loppet här >>>Bruksvallarna Nordic Ski Marathon 2018
  Boka boende BNSM
 • Skid & Yogaläger 18-21/1

  från 5295 kr / person inkl kursavgift och helpension

  Yoga+skidåkning=sant Makalöst bra kombo, för fjärde året i rad hälsar vi välkomna till ett personligt skidläger med yoga i Sveriges bästa spårsystem med skidinstruktören Mikaela Sundbaum och yogainstruktör Carolina Söderberg från Må Bättre i Falun. Vi blandar det bästa av två världar. Yogan gör dig rörligare och närvarande för utveckling i skidspåret.
  Boka 18-21/1 2018
 • Ta med familjen till fjälls under v 2-6

  Stuga /lägenhet 4 bäddar 4900 kr , Stuga 6 bäddar 5460 kr

  Nu är den perfekta tiden på året för bland annat småbarnsfamiljer att åka upp till fjälls och njuta av skidåkning och utomhusaktiviteter . Vi har mysiga stugor och lägenheter med 4-6 bäddar. Dom flesta av stugorna och lägenheterna är husdjurstillåtna så även dom fyrfota vännerna kan följa med och tex. dela en våffla eller två på Bruksvallarnas toppstuga Knallen.
  Boka stuga eller lägenhet v 2-6
 • Familjeweekend tor-sön v3& 6 2760 kr/ person

  Barnrabatter 0-2 år gratis, 3-7 år 75% 8-14 år 50%

  Under veckorna 3 & 6 erbjuder vi familjeweekends. Nu är den perfekta tiden på året för bland annat småbarnsfamiljer att åka upp till fjälls och njuta av skidåkning och utomhusaktiviteter . Avsluta dagarna med bad i vår lilla pool. Vi erbjuder familjerum med pentry. I dessa rum är det två ordinarie bäddar samt två bäddar i bäddsoffa och här finns möjlighet att boka två rum bredvid varandra med genomgång. I priset ingår del i dubbelrum, frukost och 3-rätters middag, sänglinne och handdukar samt slutstäd. Det går att köpa till lunchpaket som ni förbereder vid frukosten. När ni bokar uppge antal barn och ålder på barnen så ändrar vi till rätt pris i din bokning. Varmt Välkomna!
  Boka familjeweekend v 3 & 6
 • Skid & Yogaläger 8-11/2

  från 5295 kr / person inkl kursavgift och helpension

  Yoga+skidåkning=sant Makalöst bra kombo, för fjärde året i rad hälsar vi välkomna till ett personligt skidläger med yoga i Sveriges bästa spårsystem med skidinstruktören Mikaela Sundbaum och yogainstruktören Emma Harlin från Solna Yogaskola. Vi blandar det bästa av två världar. Yogan gör dig rörligare och närvarande för utveckling i skidspåret.
  Boka 8-11/2 2018
 • Sportlovet - Nu kommer solen! v 7-10

  Barnrabatter 0-2 år gratis, 3-7 år 75% 8-14 år 50%

  Nu kör "Choklad & apelsin"- säsongen igång! Pulka, pjäxa och på plats i fjällen är en oslagbar kombination. Kom med hela tjocka släkten och ta backar och spår i besittning. Välj hur ni vill bo, hel vecka på hotellet eller i stuga / lägenhet. Låt fantasin flöda och gör lovet till det sportigaste lovet under 2018. Under vecka 7 har hotellet öppet torsdag- söndag, övriga sportlovsveckor är det öppet alla dagar.
  Boka sön-sön under v 7-10
 • Skid & Yogaläger 15-18/2

  från 5295 kr / person inkl kursavgift och helpension

  Yoga+skidåkning=sant Makalöst bra kombo, för fjärde året i rad hälsar vi välkomna till ett personligt skidläger med yoga i Sveriges bästa spårsystem med skidinstruktören Mikaela Sundbaum och yogainstruktören Emma Harlin från Solna Yogaskola. Vi blandar det bästa av två världar. Yogan gör dig rörligare och närvarande för utveckling i skidspåret.
  Boka 15-18/2 2018
 • Påsk i Västra v 13-14

  Fr 965 kr/ person / dygn inkl del i dubbelrum & halvpension

  Om sportloven är "apelsin & choklad" så är påsklovet " ut på tur, aldrig sur". Nu är tiden på vinterhalvåret då vi tillbringar många och långa dagar på fjället eller i backen, och njuter av solen som efter vintern nu tittar fram allt längre om dagarna.
  Boka stuga, lägenhet eller hotell v 13-14
 • Sommarfotovecka 8-15 juli 2018 m. Mats Ricklund, Funäsdalen

  från 8700 kr/ pers. 7 dygn del i dubbelrum inkl. helpension och kurs 7 dagar.

  För första gången bjuder Mats Ricklund in till en sommarfotovecka på Liden. Tillsammans upplever ni vacker fjällgrönska, blommande orkidéeängar, kvardröjande snölegor och friska bad i fjällbäckarna. Under dagen rör ni er i varierande natur för att arbeta med olika motivs specifika möjligheter och utmaningar. På kvällarna varvas teori med givande bilddiskussioner. En stimulerande fotografisk samvaro i härlig härjedalsk fjällmiljö samt underbara kulinariska upplevelser väntar! Läs mer här >>> Sommarfotovecka 2018
  Lämna intresseanmälan
 • Naturfotovecka 16-23 september 2018 m. Mats Ricklund, Funäsdalen

  från 8700 kr/ pers. 7 dygn del i dubbelrum inkl helpension och kurs 7 dagar.

  För trettonde året bjuder Mats Ricklund in till höstfotovecka på Liden. Under senare delen av september är höstens färgprakt ofta som vackrast. Tillsammans försöker ni skapa väl komponerade "Mästerverk" av de storslagna vyerna och av det lilla landskapet ( macro). Dagligen ger ni er ut på fotoutflykter i varierande natur, varvat med teoripass, praktiska tips och givande diskussioner kring bilder. En inspirerande fotografisk samvaro i härlig härjedalsk fjällmiljö samt underbara kulinariska upplevelser väntar! Läs mer här >>> Naturfotovecka 2018
  Lämna intresseanmälan
 • Fjällvandring m Alewalds September 2018

  från 3.500 kr / person 2017 års pris. (del i dubbelrum ink helpension ex. resa)

  Vandringar med färdledare som tar er med till de vackraste platserna. Underbara vyer, fantastiska höstfärger, frisk fjälluft och god mat. Ankomst på torsdag eftermiddag, del i dubbelrum 3 dygn inkl. halvpension m 3-rätters middag och lunchpaket. 2 heldagsturer samt en halvdagstur. Färdledare på alla turer. Yoga fredag och lördag kväll för er som vill.
  Lämna intresseanmälan
 • Höstlovspaket

  Del i dubbelrum inkl frukost, lunch, middag, linne och slutstäd

  Ta med dina nära och kära på en kortvecka i vår vackra fjällvärld som antingen är i sen höstskrud eller tidig vinter. Njut av dagarna ute och ta livet med ro. Denna tid på året är läge för nedvarvning och tid till eftertanke. Vi serverar god frukostbuffé och lunch. Sen på kvällen är det 2-rätters middagsbuffé.
  Skicka förfrågan inför höstlovet 2018
 • Sverigepremiär Bruksvallsloppet 2018

  Skicka gärna en bokningsförfrågan inför 2018

  Bruksvallarna är synonymt med tidig snö och första skidåkningen för många och även till vintern sker den svenska längdpremiären i Funäsfjällen. Med lång historik har tävlingsupptakten gått i den klassiska skidorten Bruksvallarna, närmare bestämt i 30 år. De nya tävlingsbanorna är homologiserade och delar av dem, bland annat sprintbanan kommer att få sparad snö redan i mitten av oktober. Vi är laddade för en ny säsong, vi som älskar skidåkning! Varmt välkomna!
  Förfrågan om boende till Bruksvallsloppet 2018
 • Skid & Yogaläger i början av december 2018

  från 5295 kr / person del i dubbelrum inkl. helpension och kursavgift

  Yoga+skidåkning=sant Makalöst bra kombo, för fjärde året i rad hälsar vi välkomna till ett personligt skidläger med yoga i Sveriges bästa spårsystem med skidinstruktören Mikaela Sundbaum och yogainstruktören Emma Harlin från Solna Yogaskola. Vi blandar det bästa av två världar. Yogan gör dig rörligare och närvarande för utveckling i skidspåret.
  Skicka din förfrågan inför december 2018