Höstlov i Bruksvallarna

TID FÖR BÅDE ÄVENTYR OCH AVKOPPLING!

HÖSTLOV I BRUKSVALLARNA

Ta med dina nära och kära på en kortvecka i vår vackra fjällvärld, som antingen står i sen höstskrud eller tidig vinter. Njut av dagarna ute och ta livet med ro.

Dags att varva ner och ladda batterierna inför vintern – eller kanske tvärtom, en möjlighet att göra av med extra energi och spring-i-benen? Ta med hela familjen till Bruksvallsliden, ät och må gott och ta hand om varandra – utflykter på dagarna varvas med lugna innekvällar tillsammans.

BOENDE FÖR ALLA

Hotellpaket eller stuga – vi har boende för alla behov och plånböcker. Lovet är eran tid att vara tillsammans så självklart försöker vi hitta boende som passar alla.

Bo bekvämt på hotellet med helpension eller välj en stuga med självhushåll. Oavsett vilket du väljer är vi säkra på att hela familjen kommer få en mysig vecka hos oss på Bruksvallsliden!

Hotellpaket med helpension - enkelt & bekvämt

.

Höstlovet vecka 44 är en hel vecka fylld av möjligheter, men självklart väljer ni själva hur många dagar ni vill komma, dock minst 2 nätter. 

Packa lätt och åk till fjälls, på hotellet har ni helpension med härlig frukostbuffé, lunch och till kvällen njuter ni av en 2-rätters middagsbuffé. I priset ingår:

– del i dubbelrum, valfritt antal dagar (2-7 nätter)
– helpension med frukost, lunch och 2-rätters middag
– slutstädning

Pris för vuxen: 950 kr/dygn

Barnpris/dygn: 0-2 år: gratis, 3-7 år: 238 kr, 8-14 år: 475 kr.
Prisexempel: två vuxna och två barn (3-7 år) i tre dygn: 7 125 kr.
Sök pris i kalendern ovan. När du bokar ange antal vuxna och meddela oss antal barn och ålder så lägger vi in deras priser. Enkelrumstillägg 150 kr/ dygn.

Stuga med självhushåll - mysigt & prisvärt

 • Alla vill självklart inte bo på hotell, kanske är en mysig stuga med närheten till naturen det som bäst passar er familj? Vi har ett flertal rymliga stugor med självhushåll, samtliga med naturen som närmsta granne. I stugan kan man max bo sex personer.

  Dygnspris/stuga:

  1-2 dygn: 1 100 kr
  3 dygn: 980 kr
  4 dygn: 870 kr


  Prisexempel: familj på max sex personer i tre dygn: 2 940 kr.