Nyår på Liden

Nyår på Liden

Fira in det nya året med härliga dagar till fjälls. Njut av dukat bord och ta till vara på dagarna ute. På nyårsafton serveras en underbar 4-rätters supé med lokala råvaror och mycket kärlek. Boka tre dygn eller mer, från 28 december.

Trettondagserbjudande

Trettondagserbjudande

Äventyr och härliga naturupplevelser väntar! Kom med kompisgänget, med familjen eller din bättre hälft. Bo på vårt mysiga hotell med halvpension 4-8 januari, 3 eller 4 nätter.

Livskvalitet på härjedalska

Livskvalitet på härjedalska

Passa på att unna dig något extra när dagarna är som kortast och mörkast. Lys upp tillvaron med en mysig vistelse i snögnistrande Bruksvallarna! Bo på Hotell Bruksvallsliden 12-15 januari, halvpension inklusive trerätters middag.

Midvinterweekend

Midvinterweekend

Skidor, skoter och äventyr runt knuten! Bo i stuga eller lägenhet i 2 eller 3 dygn, vecka 2 eller 3, torsdag – söndag. Välkommen att uppleva fjällvärlden i härliga Bruksvallarna!

Sportlov i fjällen

Sportlov i fjällen

Ta med hela familjen och bo på hotell med halvpension. På Hotell Bruksvallsliden har du närhet till det mesta du behöver; en egen miniresort mitt i fjällvärlden! Boka tre eller fyra dygn med valfritt ankomstdatum under vecka 8.

Påsk

Påsk

Påsken i fjällen är synonym med ljuvliga vårvinterdagar, strålande solsken och skidäventyr över vita fjäll. Bo på Hotell Bruksvallsliden, tre och fyra dagar inklusive halvpension med frukost och trerätters middag. Gäller vecka 15.

Skid- & Yogaläger i Bruksvallarna

Skid- och yogaläger

19-22 januari * 9-12 februari 2023 * 30 mars – 2 april 2023. Välkommen till Skid- & Yogaläger i Bruksvallarna, en helg i lugn och harmoni. Upptäck det bästa av två världar! Lägret vänder sig till dig som tycker om att träna i fjällmiljö med likasinnade, varvat med god mat och fin gemenskap.

Yogaretreat

Yogaretreat

Yoga- och vandringshelg i Bruksvallarna. Välkommen till en helg som vänder sig till dig som vill göra en djupdykning inom yogan och tycker om att vandra i fjällmiljö varvat med god mat, fin gemenskap och yoga. Datum för sommaren 2023 kommer.

Fjällvandrarweekend

Fjällvandrarweekend

Upplev de fantastiska höstfjällen i Bruksvallarna och Funäsfjällen! Följ med på en inspirerande vandringsweekend med guidade turer, makalösa vyer och underbara matupplevelser. Datum för 2023 kommer.