DAGS FÖR:

Vårstädning!

Hög tid för storstädning och fönsterputsning

STORSTÄDNING

Då och då kan det kännas det skönt att ge hemmet eller stugan en riktig genomgång; vi rengör från topp till tå och lämnar huset skinande blankt! Här följer en kort sammanfattning av vad som ingår, vill du ha en mer utförlig lista så kontakta oss. Självklart är vi lyhörda för dina önskemål och anpassar städningen till dina behov.

 • Alla utrymmen

  Vi dammtorkar alla fria ytor, dammsugar och torkar golv. Vi dammsuger möbler, rengör element och ventiler. Mattor dammsugs eller vädras. Lister dammsugs och torkas. Speglar putsas.

 • Kök

  Vi rengör fläkt och fläktkåpa, spis, mikro och ugn. Vi rengör kylskåp/frys och diskmaskin samt kakel, diskbänk, diskho och sopskåp. Bord och stolar torkas av.

 • Badrum

  Vi rengör grundligt badkar/dusch inkl golvbrunn. V rengör toalett, handfat och badrumsskåp, samt rengör torkskåp och torkar vattenledningsrör. Finns bastu så rengörs den.

 • Tillägg

  Jacuzzi eller utomhuspool? Genomgång av inventarier? Har du extra önskemål eller frågor så tveka inte att fråga oss!

Prislista storstädning

(efter rut-avdrag)

0-55 kvm: 2 500 kr
56-100 kvm: 40 kr/kvm
Över 100 kvm: be om offert
Passa på att ge din stuga eller hem lite omsorg - och ägna dig själv åt något roligare än städning!

FÖNSTERPUTSNING

fr. 200 kr/h (med rutavdrag)

Efter snö och slask är det nu dags att göra fönstren vårfina. Vi rengör fönsterkarm, fönsterbräda och fönsterglas, på in- och utsidan. Har du högt sittande eller svåråtkomliga fönster så att stege eller annat redskap är nödvändigt - hör av dig så lämnar vi prisförslag.
Kontakta stugservice