Boende

BO BEKVÄMT på hotell eller rå om er själva i en stuga eller lägenhet, här
finns boende som passar alla smaker och plånböcker. Läs gärna mer
om våra boendealternativ nedan eller kontakta oss om ni har fler frågor!
 • Hotellet

  Hotellet har 50 enkel- och dubbelrum. De största med pentry, dusch, toalett och torkskåp. Några av våra dubbelrum med wc & dusch är renoverade hösten 2017. På hotellet finns wifi i alla rum och utrymmen och samtliga rum har tv. Sänglinne, handdukar & slutstäd ingår. Bokar ni en längre vistelse ingår även enklare veckostäd. I matsalen, som har en vidunderlig utsikt, dukas den stora sportfrukosten upp. Middagarna består av tre-rätters fjällbuffé med specialiteter från Härjedalen. I den stora generösa gillestugan, med bar och möjlighet till aktiviteter, avrundas dagen med ett glas och en pratstund med sällskapet.
  Läs mer om rummen
 • Stugorna

  Stugbyn består av 13 stora trivsamma timmerstugor på 54 kvm med sex bäddar och alla bekvämligheter. Alla stugor har fullt utrustat kök, tv samt solaltan. När ni bokar så kan ni även boka till linnen, slutstäd, middag och mycket mer.
  Läs mer om stugorna
 • Lägenheterna

  I den röda längan vid hotellet finns 7 st lägenheterna som håller hög standard. I alla lägenheter finns det ett fullt utrustat kök samt ett allrum. Det är två sovrum, det ena med en dubbelsäng och det andra med en våningssäng.
  Läs mer om lägenheterna
 • HOTELLET

  HOTELLET

 • STUGOR & LÄGENHETER

  STUGOR & LÄGENHETER