• Hotellet

  Hotellet har 50 enkel- och dubbelrum. De största med pentry, dusch, toalett och torkskåp. Några av våra dubbelrum med wc & dusch är nyrenoverade hösten 2017. På hotellet finns wifi i alla rum och utrymmen och samtliga rum har tv. Sänglinne, handdukar & slutstäd ingår. Bokar ni en längre vistelse ingår även enklare veckostäd. I matsalen, som har en vidunderlig utsikt, dukas den stora sportfrukosten upp. Middagarna består av tre-rätters fjällbuffé med specialiteter från Härjedalen. I den stora generösa gillestugan, med bar och möjlighet till aktiviteter, avrundas dagen med ett glas och en pratstund med sällskapet.
  Läs mer om rummen
 • Stugorna

  Stugbyn består av 13 stora trivsamma timmerstugor på 54kvm med alla bekvämligheter. Alla stugor har fullt utrustat kök, tv samt solaltan. I 6-bädds stugorna är det ett rum med en våningssäng samt ett sovrum med två våningssängar. I 4-bädds stugorna är det två sovrum med våningssängar. När ni bokar så kan ni även boka till linnen, slutstäd, middag och mycket mer.
  Läs mer om stugorna
 • Lägenheterna

  I den röda längan vid hotellet finns 7 st lägenheterna som håller hög standard. I alla lägenheter finns det ett fullt utrustat kök samt ett allrum. Det är två sovrum, det ena med en dubbelsäng och det andra med en våningssäng.
  Läs mer om lägenheterna